Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Polaroid leesbril

Wie denkt dat een leesbril maar saai en ouderwets is, zit er helemaal naast. Bij leesbrilhuis.nl kun je leesbrillen in alle designs en uitvoeringen vinden. Dit maakt van de leesbril een modieuze en praktische accessoire. We verkopen leesbrillen verschillende designmerken waaronder het bekende Polaroid.

Over Polaroid

Polaroid is een van oorsprong Amerikaanse fabrikant van brillen. Het merk werd in het jaar 1937 opgericht als producent van zonnebrillen. De naam Polaroid is afgeleid van de eigenschap van de brillen om zonlicht te polariseren. Hierdoor wordt het licht op een manier gefilterd dat er geen schittering in jouw zicht meer plaatsvindt. Dit maakte de Polaroid brillen vanaf de eerste jaren razend populair. Inmiddels richt Polaroid zich al lang niet meer alleen op zonnebrillen maar behoren ook normale brillen en leesbrillen tot het assortiment. Polaroid staat bekend als een betrouwbaar en vernieuwend bedrijf. Zo was het bijvoorbeeld de allereerste producent van de 3D-bril om films mee te kijken! De leesbrillen van Polaroid zijn dan ook erg populair onder onze klanten.

Polaroid leesbrillen

Door middel van het handige selectiemechanisme is het heel eenvoudig om alle Polaroid leesbrillen in ons assortiment te selecteren. Je zult dan direct de tientallen verschillende Polaroid leesbrillen te zien krijgen. We kunnen hier niet alle verschillende Polaroid brillen uit ons assortiment bespreken maar zullen de populairste er uit pikken. Het meest populaire model Polaroid leesbril is toch de PLD 0023. Deze chique en klassieke leesbril is populair onder alle soorten klanten. De bril filtert blauw licht waardoor uw ogen minder snel vermoeid raken en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook de PLD0022 is een erg populaire leesbril van het Amerikaanse merk. Ook dit is een tijdloos en modieus model leesbril met geweldig draagcomfort. Daarnaast zijn de PLD0021, PLD0010 en PLD 0020 momenteel populair. De verschillende leesbril modellen van Polaroid zijn verkrijgbaar in kleuren als zwart, rood, havanna en blauw. Het uitgebreide assortiment zorgt dat er eigenlijk voor iedere smaak wel een mooie leesbril van Polaroid te vinden is.

De waardering van leesbrilhuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 568 reviews.