Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Leesbril met sterkte +1.0

Verziendheid is het verschijnsel dat je zicht dichtbij je ogen minder is dan iets verder weg. Dit kan erg vervelend zijn bij bijvoorbeeld lezen of werken op een computer en komt vaak voor bij oudere mensen. Als je begint te merken dat jouw zicht dichtbij minder wordt is het tijd om eens een leesbril te overwegen. Je kunt eens een goedkope leesbril van de HEMA of Kruidvat proberen in de drogist of direct bij de opticien langsgaan voor een oogmeting. Als je weet wat jouw sterkte is kun je op leesbrilhuis.nl eenvoudig de juiste leesbril uitkiezen. Veel mensen die voor het eerst een leesbril nodig hebben, hebben een sterkte van +1. Voor deze sterkte kun je op deze pagina de leesbril 1 vinden die het best bij jouw wensen past.

Merken en assortiment

Door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant van onze webwinkel kun je eenvoudig alle leesbrillen met sterkte +1 selecteren. Je zult zien dat het om ruim vierhonderd brillen gaat dus het kan geen kwaad om nog wat meer selectiecriteria toe te passen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een leesbril 1 in een bepaalde stijl of kleur. Maar ook het type montuur en de omvang van de bril kun je eenvoudig selecteren. Wanneer je op zoek bent naar een montuur van een bepaald merk kun je dat ook eenvoudig selecteren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de stijlvolle brillen van designmerken als Porsche, Polaroid of Ray-Ban.

Leesbril 1 bestellen

Wanneer je zeker weet dat je sterkte +1 nodig hebt kun je direct de leesbril die je wilt bestellen zonder op maat geslepen glazen. Deze standaard leesbril 1 zal binnen twee werkdagen bij jou thuis worden afgeleverd. Wanneer je wel op maat geslepen glazen nodig hebt zul je iets langer geduld moeten hebben. Leesbrillen met op glazen die op maat zijn geslepen worden na 5 tot 7 werkdagen geleverd. De brillen worden altijd in een degelijke en stevige verpakking bij jou afgeleverd zodat jij de bril in opperbeste staat voor het eerst kunt opzetten.

De waardering van leesbrilhuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 453 reviews.