Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ronde leesbril

Vanaf een jaar of 40 á 50 krijgen veel mensen last van verziendheid. Dit houdt in dat je dichtbij je ogen minder goed kan zien en hierdoor moeite krijgt met bijvoorbeeld lezen. Gelukkig is verziendheid vrij eenvoudig te compenseren met een leesbril. In deze webwinkel kun je leesbrillen in alle soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen kopen. Momenteel is de ronde leesbril erg populair onder onze klanten.

De ronde bril

Een ronde leesbril is een modieuze en praktische optie voor haast ieder gezicht. Behalve als je een rond gezicht hebt, is een ronde bril een heel goed idee voor iedere vorm van het hoofd. Het geeft een stijlvolle en modieuze look aan met name mensen met een wat smaller of langer gezicht. De ronde bril is al jarenlang in de mode en werd met name populair toen John Lennon dit model bril in de jaren zestig geregeld droeg. Maar volgens diverse modekanalen behoort de ronde bril ook absoluut tot de modetrends voor dit jaar. Met name een montuur met een wat warmere en onopvallende kleur is dit jaar helemaal in. Dus als je op zoek bent naar een modieus en comfortabel model is de ronde leesbril waarschijnlijk echt iets voor jou!

Tip: lees hier welke bril goed bij jouw ronde gezicht past.

Ons aanbod ronde brillen

Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel hebt gezien kun je door middel van de handige filters in onze webwinkel heel eenvoudig de leesbril die jij zoekt vinden. Wanneer je bij model leesbril kiest voor ronde leesbril houdt je nog ruim 150 opties open. Je kunt vervolgens verder selecteren op merk, kleur of op stijl. Een aantal populaire modellen wat betreft de ronde leesbril zijn momenteel de Metzler 5050 en de Archipelago 5518. Deze mooie ronde leesbrillen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen bij leesbrilhuis.nl. Maar ook de Ray-Ban RX3447v en de pootloze ronde leesbril van Seeoo zijn populair bij onze klanten. Je kunt al deze ronde leesbrillen bestellen met glazen op een vaste sterkte maar het is ook mogelijk glazen op jouw gewenste sterkte te laten slijpen. Wanneer je kiest voor een standaardsterkte wordt jouw ronde leesbril al binnen twee werkdagen thuisbezorgd terwijl dat voor een bril met op maat geslepen sterkte binnen zeven werkdagen is.

De waardering van leesbrilhuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 453 reviews.