4 december 2018

Hoe schaf je de eerste leesbril aan?

Het is zover. Het lezen van dichtbij wordt steeds lastiger, waardoor het toch echt tijd wordt voor het aanschaffen van een leesbril. Bij het aanschaffen van de eerste leesbril is er nog wel informatie nodig die je moet weten voordat je daadwerkelijk de leesbril gaat kopen. Wij helpen je met deze blog graag met deze keuze.

Kennis over eigen ogen

Om te beginnen moet je inzicht verkrijgen in de staat van je ogen. Wanneer je zekerheid wilt hebben in de sterkte die nodig is voor je ogen kun je een oogmeting doen bij de oogarts of bij de optometrist. Je kunt echter ook gewoon zelf uw sterkte bepalen aan de hand van de leeskaart. Door deze uit te printen en voor je neer te leggen krijg je een goed inzicht in de sterkte van uw ogen. Let op, deze sterkte kan uiteraard door de jaren heen veranderen.

Je ideale sterkte

Bij het onderzoeken wat je ideale sterkte is, moet je rekening houden met het feit dat het per oog kan verschillen. Het kan zijn dat je ogen allebei een andere sterkte nodig hebben. Dit is belangrijk om te weten bij de aankoop van je leesbril. Op Leesbrilhuis.nl verschillen de sterktes van +0.50 naar +4.00. Hierin is het ook nog af en toe mogelijk om met 0.25 omhoog te gaan qua sterkte.

Aan de slag!

Wanneer je alles op een rijtje hebt op het gebied van oogkwaliteit en sterktes, kun je op zoek gaan naar de ideale leesbril. Leesbrilhuis maakt een onderscheid tussen heren en dames leesbrillen. Daarbij moet vermeld worden dat veel leesbrillen uniseks zijn en dus door zowel heren als dames gedragen kunnen worden. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende type leesbrillen. Zo zijn er bifocale leesbrillen, computerbrillen, grote leesbrillen, kleine leesbrillen, multifocale leesbrillen, opvouwbare leesbrillen en nog veel meer. Het blijft dus niet alleen bij een saaie leesbril. Er is ruime keuze uit allerlei soorten en maten.

Heb je al een favoriet merk? Of ben je benieuwd naar iets nieuws? Leesbrilhuis.nl biedt je het grootste online assortiment leesbrillen. Van de wat luxere Ray-Ban tot aan de goedkopere Proximo. Er is voor ieder wat wils.

Hulp nodig bij het kiezen van een model kijk welk model bij jouw gezicht past door het lezen van onze blog.

Waarom Leesbrilhuis.nl?

Bij Leesbrilhuis.nl krijg je niet alleen de beste kwaliteit leesbrillen voor een goede prijs, je krijgt ook een goede service. Er wordt erg veel waarde gehecht aan een goede verhouding met de klant en het is niet voor niets dat Leesbrilhuis.nl als ‘uitstekend’ wordt beoordeeld door Webwinkelkeur.

Twijfel over de leesbril?

Geen probleem! Het is altijd mogelijk je leesbril kosteloos terug te sturen of om advies te vragen bij  Leesbrilhuis.nl. Zo zal je slagen in de zoektocht naar je (eerste) leesbril. Het is fijn om na het dragen van de eerste leesbril meteen er een vertrouwd gevoel bij te hebben en daarom wordt er graag met je mee gedacht.

Shop hier je eerste leesbril!

Hopelijk ben je na het lezen van deze blog meer te weten gekomen over hoe je je eerste leesbril kunt aanschaffen. Wil je nog meer weten over brillen bekijk dan ook nog onze andere blogs.

Hoe schaf je de eerste leesbril aan?
4.5 (90%) 2 votes

Geef een reactie