Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kleine leesbril

Verziendheid wordt in medische termen ook wel hyperopie genoemd en komt bij heel veel personen van boven de 40 voor. Het betekent dat het zicht bij objecten dicht bij het hoofd minder is dan wanneer ze iets verder weg zijn. Vaak levert verziendheid als eerst problemen op bij het lezen van bijvoorbeeld de krant of een boek. De meest gebruikte naam van de bril die verziendheid moet compenseren is dan ook leesbril. De precieze oorzaak van verziendheid is dat het licht dat op de pupillen binnenkomt niet goed op het netvlies wordt geprojecteerd. De mate van verziendheid wordt aangeduid met een getal met een + er voor. Veelvoorkomende sterktes zijn bijvoorbeeld +2 en +3. Hierbij heeft iemand met +3 meer last van verziendheid dan iemand met een sterkte van +2. Bij Leesbrilhuis.nl zijn leesbrillen in alle soorten en maten te verkrijgen. Momenteel zijn kleine leesbrillen erg in trek bij onze klanten.

De kleine leesbril

Een leesbril gebruik je alleen voor het kijken naar zaken die dichtbij je ogen zijn. Zo is het erg handig bij het lezen van de krant of menukaart maar ook wanneer je op de smartphone kijkt. Maar wanneer je naar de televisie kijkt of je in het verkeer begeeft, zit een leesbril vaak juist in de weg. Daarom doen de meeste mensen de leesbril af als ze hem niet nodig hebben. Een kleine leesbril is in dit soort gevallen erg handig omdat hij makkelijk op te bergen is. Daarnaast is de kleine leesbril vaak wat lichter. Ook is het draagcomfort van de kleine leesbril maak net iets groter dan bij de wat grotere brillen. Veel mensen vinden de kleine leesbril bovendien een mooie en subtiele accessoire. In onze webwinkel zijn er enorm veel mogelijkheden als je op zoek bent naar een kleine leesbril.

Ons assortiment kleine leesbrillen

Wanneer je bij bril grootte: kleine leesbril selecteert zul je onze ruim honderd kleine leesbrillen bij elkaar zien. Je kunt vervolgens verder selecteren op bijvoorbeeld merk of kleur. Momenteel zijn kleine leesbrillen van Polaroid en Archipelago populair. Maar ook de kleine leesbrillen van designmerk Ray-Ban doen het erg goed. Al deze kleine leesbrillen staan garant voor een trendy, stijlvolle look en optimaal draagcomfort. De kleine leesbrillen zijn verkrijgbaar met een vaste sterkte maar het is bij ons uiteraard ook mogelijk glazen op jouw sterkte te laten slijpen.

De waardering van leesbrilhuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 453 reviews.