Ouder worden het hoort bij het leven, de een is er blij mee de ander wat minder. Ook onze ogen worden ouder en dat betekent voor de meesten dat het dragen van een bril noodzaak begint te worden. Veel mensen zien erg op tegen het moeten dragen van een bril. Een reden hiervan is dat men vindt dat zij hierdoor ouder lijken. Dit hoeft niet zo te zijn! Lees de onderstaande tips waardoor je met de juiste bril zelfs jaren jonger kan lijken.

Er zijn heel veel mensen die met tegenzin een bril dragen. In veel gevallen dragen zij nog hun allereerste bril. Dit is waarschijnlijk een zo onopvallend mogelijk model. De kans is namelijk groot dat dat toen je jouw eerste bril aanschafte, je niet heel blij was met het idee van een bril dragen. Tegenwoordig zijn de minder opvallende brillen echter niet meer van deze tijd.

Koop eens een nieuwe bril!

Net als iedereen koop ook jij wel eens iets leuks voor jezelf. Je struint de hele stad af naar je favoriete spijkerbroek of shirt. Maar waarom geen nieuwe bril? Veel brildragers wachten vaak jaren met het aanschaffen van een nieuwe bril. Een bril is een trendgevoelig product en de kans is dus groot dat jij al lang toe bent aan iets nieuws.

Eenmaal een nieuwe bril op je neus, zal je verrassen. Op kantoor horen we altijd hetzelfde: “dit had ik veel eerder moeten doen”. Voor het geld hoef je het ook niet te laten. In onze webwinkel heb je al een goedkope leesbril voor minder dan een tientje. Zo kan je zonder hoge kosten weer een trendy leesbril dragen. Zie hieronder een kleine greep uit onze voordelige leesbrillen.

Opvallende bril

Jonger lijken met een bril, hoe doe ik dat?

Oké, nu nog de grote vraag: “hoe lijk ik nu jonger met een leesbril?”. Dit valt of staat met het model. Zo wordt er vaak gekozen voor een kleine bril of een bril met klein montuur, met de gedachten dat de bril minder opvalt en je hierdoor jonger zou lijken.

Maar dat is niet zo! Vaak zorgen dit soort brillen zelfs voor een oudere uitstraling. Kies daarom voor een bril die opvalt. Brillen worden tegenwoordig niet meer gezien als hulpmiddel voor je ogen maar als trendy accessoire!

Tip: wil je jonger lijken met een bril? Kies dan niet voor een onopvallend model. Kleine brillen of brillen zonder montuur zorgen er juist voor dat je er ouder uit ziet.

Let bij het aanschaffen van een nieuwe bril ook op bepaalde dingen zoals:

> Ga voor een breder montuur

Een montuur met een brede rand is altijd goed. Probeer daarom eens een breder montuur. Let wel goed op je gezichtsvorm en welk type bril daarbij past. Lees hier voor de gids “Welke leesbril past bij mijn gezicht“.

 

> Kies voor meer in plaats van minder

Veel mensen kiezen voor een onopvallend model; een kleine bril zonder groot of aanwezig montuur. Dit werkt echter averechts. Kies daarom voor een opvallende bril die de aandacht naar je ogen brengt.

 

> Doe eens: gek kies voor kleur

Probeer eens iets anders en kies voor een opvallende kleur. Een rode bril bijvoorbeeld laat mensen met blauwe ogen schitteren. Niet alleen is een frisse kleur opvallend maar ook geeft heeft je een vrolijke uitstraling. Is kleur niet echt jouw ding? Kies dan eens voor een montuur dat doorzichtig is.

 

> Dames: probeer een vlinderbril

Een vlinderbril is één van de hipste type brillen op dit moment. En dat is niet voor niks, want dit model legt de nadruk op je jukbeenderen. Dat zorgt voor extra vorm in je gezicht. En de vlinderbrillen van nu zijn een stuk minder opvallend dan een paar jaar geleden.

Tip: twijfel je of een bepaald model leesbril bij je gezicht past? Lees dan onze gids, waarbij we alle gezichtsvormen beschrijven. Hier zie je in één oogopslag welk model het beste bij jouw type gezicht past.

Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook een van de volgende berichten:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van leesbrilhuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 557 reviews.