Lees hier een aantal van onze veelgestelde vragen. Is je vraag nog niet beantwoord? Bekijk dan de klantenservice pagina of neem even contact op.

Veelgestelde vragen

Heb je een bestelling voor 15.00u besteld? Dan heb je deze binnen twee werkdagen in huis.

Bestellingen waarbij we de glazen speciaal voor je op maat slijpen, heb je binnen 5 – 7 werkdagen in huis.

Wil je een artikel retourneren? Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@leesbrilhuis.nl. Gebruik hierbij als onderwerp even RETOUR PRODUCT + BESTELNUMMER.

Vermeld verder in uw e-mail:

  1. Waarom u wilt ruilen of retour zenden (dit is niet verplicht, maar wij leren graag van onze klanten);
  2. Naam, adres en woonplaats;

Gratis retourneren via het PostNL antwoordnummer

Retourzendingen kunnen gratis via het antwoordnummer van PostNL gestuurd worden naar:

Leesbrilhuis.nl t.a.v. Klantenservice
Antwoordnummer 1416
6800 VC Arnhem
Let op: je dient je retourzending als brievenbuspost te verzenden (max. 32 mm dik of gebruik de verpakking waarin wij het naar jou verzonden hebben). Ook raden we je aan om deze zelf op de post te doen. Bied deze niet aan bij een PostNL punt, omdat deze verpakkingen dan in veel gevallen worden gefrankeerd als pakketpost. Indien je een retourzending toch als pakketpost laat verzenden, zijn wij helaas genoodzaakt de extra verzendkosten in te houden op het terug te storten bedrag. Verder is Leesbrilhuis.nl niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van artikelen tijdens retourzending.

Een leesbril of leeszonnebril waarbij de glazen speciaal op maat zijn geslepen voor u, kunt u helaas niet ruilen of retourneren.

Zodra wij de door u teruggezonden bestelling in originele staat, zoals wij deze hebben geleverd, hebben ontvangen, zullen wij uw betaling binnen 7 werkdagen terugstorten op uw bankrekening.

Geeft niks! Wellicht vind je het antwoord op onze Klantenservice pagina. Liever even persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust. Ook kun je het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina invullen.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij alle vragen die je hebt. Je kunt ons e-mailen op info@leesbrilhuis.nl of bellen. We zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar op het telefoonnummer 026 – 363 84 59.

E-mail: info@leesbrilhuis.nl
Telefoon: 026 – 363 84 59 (lokaal tarief)

KvK: 50960784
BTW: NL823021774B01

Je kunt ons ook mailen door onderstaand formulier in te vullen.